Spring naar content

Congres levensloopaanpak

Postillion Hotel in Den Haag | 08:00 - 17:00

Samen in beweging voor Willem..
Dat is het thema van het Congres Levensloopaanpak. Want met elkaar zetten we ons elke dag weer in voor de outcasts in onze samenleving. Mensen die onbegrepen gedrag vertonen met een hoog veiligheidsrisico. Mensen zoals Willem. Voor hem werken we langdurig samen in de Levensloopaanpak.

Voor wie
Samenwerken voor Willem vraagt om een andere beweging. Om authentieke professionals die op basis van gelijkwaardigheid met elkaar samenwerken. Dit congres is dan ook voor iedereen die zich inzet voor de Levensloopaanpak. Zowel in de dagelijkse praktijk als op beleids- en bestuurlijk niveau. De Levensloopaanpak staat of valt met een stevige netwerksamenwerking en daar is iedereen voor nodig. Op alle niveaus.

Wat kun je verwachten
Tijdens deze middag delen collega’s uit het hele land hun ervaringen, inzichten en kennis ter inspiratie. Van ervaringen uit de lokale praktijk tot inzichten op landelijk niveau. Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

Doe je mee? Deel je kennis! Dien je voorstel in
Samen zetten we ons in voor mensen als Willem. En ook dit congres organiseren we samen. Hoe draag jij bij aan de beweging voor Willem? Heb je relevante kennis of praktische oplossingen die je wilt delen? Of ervaar je dilemma’s die je wilt bespreken? Dien een voorstel in voor een deelsessie en word medeprogrammamaker van dit congres.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie en aanmelden vind je via deze link.