Spring naar content

Life Goals Games: sociaal sportevenement

Olympisch stadion, Amsterdam | 09:30 - 18:00

De European Life Goals Games waren een succes afgelopen zomer, daarom wordt hier vervolg aan gegeven: de Life Goals Games.

De Life Goals Games zijn een jaarlijks sociaal sportevenement waarin kwetsbare deelnemers met elkaar de kracht van sport ervaren. Deze vinden plaats op 1 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam van 09.30 uur tot 18.00 uur. De deelnemers hebben om wat voor reden dan ook moeite om aangesloten te blijven bij de maatschappij. Juist deze doelgroep willen wij inspireren door hen uitzicht te bieden op een positieve toekomst; een toekomst mét perspectief! Dit perspectief wordt onder andere geboden door de Life Goals Games. De Life Goals Games bestaan uit een 4-tegen-4 straatvoetbaltoernooi en uit een sportdag met verschillende toffe sporten (bijvoorbeeld kickboksen, basketbal en een bootcamp). Zo wordt ervoor gezorgd dat er niemand buitenspel staat in onze maatschappij.

Programma
Naast de het 4×4 straatvoetbaltoernooi tijdens de Life Goals Games, wordt er ook een sportdag georganiseerd waar je je voor kan aanmelden, met sporten als kickboksen, basketbal, volleybal, badminton en tafeltennis om je zowel fysiek als mentaal te ontwikkelen.

Meer informatie en aanmelden kan via www.stichtinglifegoals.nl/lifegoalsgames