Spring naar content

De Parade tegen dakloosheid

Kromhouthal in Amsterdam | 09:30 - 18:00

Iedereen verdient een thuis. Vanuit dit principe organiseert HVO-Querido, in samenwerking met VWS, Valente, VNG en AEDES, op 25 mei de ‘Parade tegen dakloosheid’.

De Parade vindt plaats in de Kromhouthal Amsterdam van 9:30 tot 18:00 uur. Graag nodigen wij je uit om hierbij aanwezig te zijn. Er is maar beperkt plek, dus wees er snel bij en meld je hier aan!

Wat kan je verwachten?

Als kennis- en samenwerkingspartner dragen we al jaren bij aan het verminderen van dakloosheid. Vanuit de visie dat herstel van mensen begint met eigen regie en wonen. Tijdens de Parade delen we deze kennis en ervaring. En zoeken we, met iedereen die zich inzet voor het Nationaal Actieplan Dakloosheid: Eerst een thuis, samen naar echte oplossingen. Gedreven door de ambitie dat iedereen in Nederland in 2030 een thuis heeft.

Op de Parade word je verrijkt met kennis, geïnspireerd door sprekers en geraakt door ervaringsverhalen. Naast twee plenaire momenten, kun je gedurende de dag verschillende inspirerende workshops volgen. En op onze Bazaar struin je langs marktkramen en maak je kennis met organisaties die op een vernieuwende manier dakloosheid bestrijden. Centraal staat het delen van best practises.

Ik wil erbij zijn!

Geweldig! Klik hier om je aan te melden voor de Parade en de workshops. Het gehele programma van de dag vind je daar ook. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen bij de workshops is beperkt.

Graag zien wij jou op de Parade tegen dakloosheid!