Spring naar content

Festival Forensische Zorg 2021

online | hele dag

Dinsdag 26 januari 2021 is het weer zo ver: het jaarlijkse Festival voor en door medewerkers in de forensische zorg. FFZ is in 2021 voor het eerst online. Dit wordt een dag met live inspiratie en kennisdeling, en vooraf en achteraf de mogelijkheid om inspirerende talks en ontmoetingen in het veld van de forensische zorg op een zelfgekozen moment via het digitale platform van FFZ (terug) te kijken.
Het thema van dit Festival Forensische Zorg is Close(d). We moeten open functioneren terwijl juist de forensische sector als gesloten ervaren wordt. Ook dit keer kunnen voorstellen worden ingediend voor het programma. Voorstellen voor een flitsende talk, een levendige workshop, een spannend debat of een spreker met een goed verhaal zijn meer dan welkom. Dus save de date en deel je ideeën! Kijk hier voor het indienen van je voorstel.
Als Valente beraden we ons ook op een mogelijke bijdrage samen met (een aantal) leden en partners zoals het EFP. Heb je ideeën en voorstellen, neem dan contact op met Tonny van Hensbergen.