Spring naar content

Inspiratiemiddag: actief met mentale gezondheidsnetwerken

Zeist | 12:00 - 17:30

Workshops voor en door cliënt- en naastenorganisaties, ggz-aanbieders, huisartsen, gemeenten, verzekeraars en organisaties in het sociaal domein

Je bent van harte uitgenodigd voor de ‘Inspiratiemiddag: actief met mentale gezondheidsnetwerken’ op 22 maart van 12.00 tot 17.30 uur. De Stuurgroep Toegankelijkheid en wachttijden ggz en de IZA werkgroep Mentale Gezondheidsnetwerken organiseren deze bijeenkomst.

In de afgelopen jaren is er in regio’s hard gewerkt en zijn mooie initiatieven ontstaan om de zorg toegankelijk te houden. Met de komst van Mentale Gezondheidsnetwerken zijn regio’s hun samenwerking (op)nieuw aan het vormgeven. Tijdens deze bijeenkomst kunt u leren van andere regio’s, elkaar ontmoeten, inspireren en zoveel mogelijk actief met elkaar aan de slag tijdens acht workshops.

Programma

  • 12:00 uur – Ontvangst met lunch
  • 13:00 uur – Plenaire start van de dag
  • 13:45 uur – Acht verschillende workshops over werkwijze, tools en inspirerende voorbeelden over samenwerking in de praktijk. De workshops zijn opgedeeld in 2 rondes.
  • 16:30 uur – Afsluitend drankje
  • 17:30 uur – Einde

Plaats: Zeist

Prijs: kosteloos

Voor wie is deze bijeenkomst?

Beleids- en projectmedewerkers, managers of directieleden bij cliënt- en naastenorganisaties, ggz-aanbieders, huisartsorganisaties, sociaal domein of sociaal werk organisaties, zorgverzekeraars en gemeenten.

Meld je aan
Wees er snel bij! Er is een maximale capaciteit van 200 personen, evenredig verdeeld tussen de verschillende soorten organisaties. Lees hier meer over in het aanmeldformulier.

Aanmelden