Spring naar content

Kennis- en praktijkdagen programma Inkoop & Aanbesteden

Akoesticum, Ede-Wageningen | 07 april t/m 09 april | 02:00 - 04:30

7, 8 en 9 april

Hoe kunnen we de inkoop van jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning verder professionaliseren? En wat is de rol van inkoop bij het slagen van de transformatie? Hoe zorg je dat beleid zich vertaalt in een inkoop die daarbij past?

Zijn dit vragen die jou als professional bezighouden? Kom dan naar de 3e editie van de Kennis- en Praktijkdagen Contracteren in het sociaal domein’, die het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein op 7, 8 en 9 april 2020 houdt. Deze keer in het prachtige Akoesticum, naast station Ede-Wageningen in Ede.

De Kennis- en Praktijkdagen brengen inkoop, beleid en uitvoering samen. Verdiep je kennis en deel ervaringen met deelnemers van gemeenten en aanbieders uit het hele land. Aan de hand van interessante sprekers, presentaties en (interactieve) workshops gaan we samen op zoek naar manieren om de inkoop te professionaliseren en zo de transformatie verder te brengen.

Voor wie?
De Kennis- en Praktijkdagen zijn interessant voor iedereen die te maken heeft met inkopen in het sociaal domein, in het bijzonder beleidsmedewerkers, accountmanagers, inkopers/verkopers en juristen van zowel gemeenten als aanbieders. Pak deze unieke kans om collega’s uit het hele land te ontmoeten en veel van elkaar te leren!

Bekijk hier het hele programma en meld je hier aan.