Spring naar content

Masterclass Zingeving in het sociaal domein en de rol van een Centrum voor Levensvragen

Digitaal | 15:00 - 17:00

Bij deze masterclass staat vooral de verbinding tussen sociaal werkers en geestelijk verzorgers centraal. Verder laten we zien hoe en waar je een Centrum voor Levensvragen kunt vinden en wat zij kunnen betekenen.

Doel
Tijdens deze masterclass, die Agora en ZonMw samen organiseren, kom je meer te weten over hoe je aan zingeving binnen het sociaal domein gezamenlijk inhoud kan geven, welke rol Centra voor Levensvragen daarin kunnen spelen en hoe en waar deze centra te vinden zijn.

Voor wie?
Deze masterclass is in het bijzonder voor sociaal werkenden en geestelijk verzorgers. Huisartsen, wijkverpleegkundigen, verzorgenden, paramedici, beleidsmedewerkers en vrijwilligers die betrokken zijn bij zingeving en geestelijke verzorging zijn van harte welkom.

Programma
Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Wie zijn de sprekers?
De Centra voor Levensvragen leveren een bijdrage en we delen ervaringen vanuit de Leerwerkplaatsen van Agora en vanuit het brancheproject Zingeving in het sociaal domein van de Kenniswerkplaats Zingeving en Geestelijke verzorging thuis. Meer informatie over de sprekers volgt.

Accreditatie
We vragen accreditatie aan bij het Registerplein, SKGV en V&VN.

Kosten
Deelname aan de masterclass is gratis.

Meer informatie en aanmelden klik hier