Spring naar content

MIND Last Man Standing

| 10:00 - 23:00

Doe mee met de ultieme fysieke en mentale challenge!

Wie, Wat en Waar
Daag jezelf uit en probeer 6 uur op een paal te staan voor mentale gezondheid! Zaterdag 24 september 2022 doen we dat met honderden mensen tegelijk op het Neude, hartje Utrecht! Door mee te doen daag je jezelf uit, haal je donaties op voor MIND en maak je een statement over hoe belangrijk mentale gezondheid is voor ons allemaal!

MIND zorgt daarbij voor een fantastisch programma met live optredens van artiesten, interviews met BN-ers, ‘paaldansen’, games en meer. We sluiten deze unieke ervaring van letterlijk en figuurlijk samen staan af met een dikke vette party.

Waarom
Door mee te doen maak je mentale gezondheid beter bespreekbaar, laat je zien hoe belangrijk psychische gezondheid is en haal je donaties op voor MIND.

MIND strijdt voor een samenleving die investeert in mentale gezondheid en alles doet om onnodig psychisch leed te voorkomen. Wij geven een stem aan alle mensen met psychische klachten en hun naasten. We bieden informatie, advies en ondersteuning: online, telefonisch (via MIND Korrelatie) en overal in het land. Onze missie is een psychisch gezonde samenleving, waarin iedereen met mentale klachten kan rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg.

Hoe
Aanmelden kan via Lastmanstanding.nl en kost ongeveer 3 minuten. Je kunt individueel meedoen of met een team van bijvoorbeeld collega’s, cliënten en vrienden!
Meer info en aanmelden