Spring naar content

Nazomerfestival Beschermd Thuis

Orpheus, Apeldoorn | 10:00 - 17:00

VNG organiseert in samenwerking met ZonMw een dag die in het teken zal staan van informeren, inspireren, verbinden en reflecteren rondom het thema Beschermd Thuis.

Programma
Laat je inspireren en versterk je netwerk door workshops, presentaties, lezingen en gesprekken. Veelbelovende initiatieven komen aan het woord en diverse organisaties en professionals vertellen over hun ervaringen. Zo biedt het Nazomerfestivalprogramma ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over o.a. Herstelgerichte Zorg, Preventie, Wonen, Regionale Samenwerking, Transformatie, Kwaliteit en Toezicht, Kennis en onderzoek en Inrichtingsvragen. En waarschijnlijk komt staatssecretaris Maarten van Ooijen ook nog langs.

Waarom het Nazomerfestival Beschermd Thuis?
Gemeenten en samenwerkingspartners zoals zorgorganisaties, woningcorporaties en cliënten-vertegenwoordigers zijn al geruime tijd bezig met het realiseren van passende ondersteuning dichtbij huis. Gezamenlijk zetten we een duurzame beweging in gang om kwalitatief goede, beschikbare en betaalbare hulp dichtbij mensen te organiseren: van Beschermd Wonen naar een Beschermd Thuis. Dit heeft inmiddels geleid tot versterkte samenwerkingsverbanden en diverse nieuwe initiatieven die bijdragen aan de doorontwikkeling.

Meld je aan

In het kort

Wanneer Woensdag 14 september 2022
Tijd 10.00 – 17.00 uur
Waar Orpheus Apeldoorn
Doelgroep Ambtenaren en bestuurders van gemeenten, zorgorganisaties en cliëntvertegenwoordigers
Kosten Geen; deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking van VNG en ZonMw.
Inschrijven workshops   Er is geen inschrijving nodig. Je kiest op de dag zelf je programma.
Afmelden Lukt het toch niet om te komen, laat ons dit tijdig weten aan de organisatie.