Spring naar content

Online kennisbijeenkomst Wlz

online | 09:00 - 11:00

In vervolg op de bijeenkomsten van vorig jaar, organiseren Cordaan, HVO-Querido, de Kessler Stichting en Valente in 2021 vier online kennisbijeenkomsten voor medewerkers die zich bezighouden met de implementatie van de Wlz. Doelen van de bijeenkomst zijn:

  • het delen van kennis en ervaringen over knelpunten en oplossingen
  • het met elkaar optrekken en onderwerpen samen uitwerken, waar van meerwaarde.

Landelijke partijen als Nza, ZN/zorgkantoren, VWS, het Zorginstituut en IGJ leveren regelmatig een bijdrage. Zij verzorgen presentaties, beantwoorden vragen en halen kennis bij ons op.

 

Online kennisbijeenkomsten Wlz 2021 (zet ze alvast in je agenda):

23 maart 13.00 – 15.00 uur

1 juni 09.00 – 11.00 uur

7 oktober 09.00 – 11.00 uur

30 november 13.00 – 15.00 uur

 

Aanmelden en andere praktische informatie

Meld je hier aan voor de bijeenkomst van 7 oktober. Met dit formulier meld je je alleen aan voor de bijeenkomst van 7 oktober, voor de bijeenkomst van 30 november verzoeken we je een apart aanmeldformulier in te vullen zodat we daarin ook de actuele vragen die jullie hebben kunnen meenemen (zie verderop in de agenda). Het definitieve programma en de vergaderlink verzenden we een week van tevoren.

Voor inhoudelijke vragen over de Wlz, neem contact met Rina Beers via rina.beers@valente.nl of Tonny van Hensbergen via tonny.vanhensbergen@valente.nl.

Heb je vragen over de online kennisbijeenkomsten Wlz, neem dan contact op met Linda van den Brink via linda.vandenbrink@valente.nl.