Spring naar content

Preventie Alliantie Masterclass 8

online | 15:00 - 17:00

De Preventie Alliantie biedt gemeenten ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun gemeentelijk preventiebeleid rondom dakloosheid.

Gemeenten en andere belangstellende zijn van harte welkom op de achtste online (gratis) masterclass van de Preventie Alliantie op 14 februari 2023. Centraal tijdens deze digitale bijeenkomst staat de inzet van ervaringsdeskundigheid in beleid en aanpak preventie van dakloosheid.

Er zullen interessante bijdragen worden geleverd door verschillende sprekers:

  • Lies Korevaar (Innovatiewerkplaats Ervaringsdeskundigheid Noord-Nederland) zal vertellen over het inzetten van ervaringsdeskundigheid in het sociale domein.
  • Mark Vervoort en Els Keet (klankbord groep dak- en thuisloosheid ‘Ervaring die Staat’) zullen hun ervaringen delen over activiteiten en samenwerking met gemeenten en partners.
  • Marcel Niezen (Ervaringswerker GGZ Drenthe, vicevoorzitter Vereniging van Ervaringsdeskundigen en docent-onderzoeker Hanzehogeschool Groningen) zal vertellen over het inzetten van collectieve ervaringskennis bij gemeenten.
  • Tot slot komt er een gemeente aan het woord die vertelt over ervaringen en acties bij inzet van ervaringsdeskundigheid in het gemeentelijk domein.

De achtste masterclass van de Preventie Alliantie is 14 februari 2023 van 15:00 tot 17:00 uur. Wil je deelnemen? Meld je hier aan.
Noteer alvast in je agenda de volgende masterclass in 2023: 23 mei.

Vragen over deze masterclass? Neem dan contact op met Annabel Scheepers (06 31125124) of mail naar: preventiealliantie-impuls@radboudumc.nl