Spring naar content

Save the date: Nazomerfestival Beschermd Thuis

Orpheus, Apeldoorn | 08:00 - 17:00

Op 13 september vindt het Nazomerfestival Beschermd Thuis plaats in Orpheus in Apeldoorn. De VNG organiseert dit Nazomerfestival in samenwerking met Valente, VWS en ZonMw.

De ledenbijeenkomst van het basisnetwerk BW&B zal op 13 september (ipv 20 september) op het Nazomerfestival plaatsvinden. Bestuurders kunnen in de ochtend op het Festival naar het basisnetwerk BW&B. In middag kunnen zij deelnemen aan de workshops en netwerken. Valente(leden) vervullen een actieve bijdrage aan de diverse workshoprondes.

Het Nazomerfestival staat in het teken van informeren, inspireren en reflecteren. We kijken naar mooie inspirerende voorbeelden die al van de grond zijn gekomen en naar hoe we de zorg nog beter kunnen maken. We kijken naar domeinoverstijgende samenwerking tussen gemeenten, zorgaanbieders, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties en we onderzoeken raakvlakken met andere programma’s.

Beleidsmedewerkers en bestuurders vanuit die partners en cliëntvertegenwoordigers zijn dus ook van harte welkom! Daarbij kijken we vanuit een breed perspectief: naast Beschermd Thuis staat in deze editie ook het Nationaal Actieplan Dakloosheid ‘Eerst een Thuis’ op de agenda.

Het Nazomerfestival biedt een aantrekkelijk programma en alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. We willen leren van elkaar en meer horen over inspirerende initiatieven in het land. Daarbij zoeken we ook uw inbreng! Heeft u zelf een mooi voorbeeld of juist een vraagstuk waar u graag met anderen over van gedachten wisselt? Mail uw idee dan naar vraagbaakmobw@vng.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Programma

  • 10.00 – 12.00 : ledenbijeenkomst basisnetwerk BW&B
  • 12.00 – 13.oo : Netwerklunch
  • 13.00 – 17.00 : Workshoprondes

Aanmelden
Informatie over hoe aan te melden voor het Nazomerfestival en/of het basisnetwerk BW&B volgt. Het is ook mogelijk om alleen deel te nemen aan het basisnetwerk BW&B of alleen aan het Nazomerfestival Beschermd Thuis.