Spring naar content

Symposium Kwaliteit Forensische Zorg

online/Amersfoort | 09:30 - 15:30

Op donderdag 4 november 2021 vindt de zesde editie van het KFZ-symposium plaats. Het programma Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ) verbindt, verbreedt en verbetert de forensische zorg door middel van het verstrekken van subsidie voor onderzoek. De resultaten van de onderzoeken zijn voor het hele veld beschikbaar.

Het KFZ-Symposium belooft een interessante dag te worden waarin de meest recent opgeleverde KFZ en KFZ-Jeugd producten aan jullie worden gepresenteerd. Specifiek interessant voor professionals in de BW/MO sector zijn twee presentatie, namelijk call 2019-115 De forensische cliënt op de juiste plek: Naar passende zorg door een goede informatie-uitwisseling tussen plaatser en woonvoorziening (ronde 4) en call 2018-95 Omgaan met de spagaat van krachtgericht werken met forensische cliënten in de opvang.

Het evenement krijgt een hybride vorm: we ontvangen deelnemers in de Prodentfabriek te Amersfoort én het is mogelijk om online deel te nemen. In beide gevallen is deelname kosteloos. De dag zal van ongeveer 9:30 uur tot 15:30 uur duren. Het totale programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd hiervoor www.kfz.nl in de gaten. Voor meer informatie en inschrijven, lees hier verder.