Spring naar content

Uitgesteld: Webinar Implementatie Woonplaatsbeginsel

online | 08:00 - 17:00

Het webinar van komende woensdag 22 april over het woonplaatsbeginsel en het migratieproces, is uitgesteld vanwege onzekerheid over de rechtmatigheid van het raadplegen van de adreshistorie van de jeugdige in de landelijke BRP. Bij vragen kunt u i-Social Domein bereiken via woonplaatsbeginsel@i-sociaaldomein.nl


De implementatie van het Woonplaatsbeginsel per 1 januari 2021 vraagt een grote investering van gemeenten en zorgaanbieders. De maatregelen in verband met de coronacrisis maken het er niet eenvoudiger op. Om gemeenten en zorgaanbieders zo goed mogelijk te ondersteunen, organiseert i-Social Domein we diverse webinars.
In het eerste webinar op 9 april werd u in vogelvlucht meegenomen over de werkzaamheden die komend jaar moeten plaatsvinden en welke ondersteuning u van i-Sociaal domein mag verwachten.

 

  • Deze webinar gaat dieper in op de activiteiten die de komende drie maanden moeten plaatsvinden.
  • Vragen die uit het eerste webinar kwamen worden in het tweede webinar behandeld.
  • In juni komt er een derde webinar waarin de activiteiten die in de tweede helft van 2020 moeten plaatsvinden, centraal staan. Denk hierbij aan contracteren, warme overdracht etc. Een datum volgt nog.

Lees hier meer en meld u aan.