Genieten van de decembermaand met de lekkerste chocolade! 

Het is weer december en dat betekent dat de laatste maand van het jaar is aangebroken. Een maand die gelijk staat aan feest, gezelligheid en samenzijn. Maar ook aan koude, donkere dagen, knapperende haardvuren en straten versierd met lichtjes.

Als we de speelfilms en commercials op televisie zouden moeten geloven, zijn we in december allemaal druk met de voorbereidingen rondom de feestdagen. Maar natuurlijk wordt de decembermaand door iedereen op een andere manier beleefd. De een is bezig met het doen van de Sinterklaasinkopen of het maken van een gedicht met surprise. De ander heeft de kerstboom al in huis gehaald en speurt het internet af naar leuke recepten voor een geslaagd kerstdiner of een spetterend Oud&Nieuw-feest. Het kan natuurlijk ook dat je de feestvreugde nog even laat voor wat het is en zelfs alweer een beetje naar de zomer verlangd, met haar warme temperaturen en haar zonnige dagen.

Hmmm… chocolade!

Hoe je de tijd naar de feestdagen toe ook beleefd, er is één ding waar bijna iedereen zich in december op verheugd: de chocolade. Denk aan de heerlijke chocoladeletters, -munten en pepernoten tijdens Sinterklaas en de chocolade kerstkransjes in de bomen tijdens Kerst. Maar ook aan de heerlijke warme chocolademelk met slagroom tijdens een koude winterdag, terwijl je lekker op de bank ligt met een goed boek of leuke film, of je juist gezellig op een terrasje zit in de stad.

Chocolade Hulstblaadjes

Valente, Chocolade, hulstblaadje, kerstchocolade, chocoladeletter

Ook bij SI Coffee Solutions delen we mee in de ‘chocoladevreugde’. Zo hebben we net zoals voorgaande jaren een assortiment heerlijke Chocolade Hulstblaadjes in huis. Alle chocolaatjes zijn kleurrijk verpakt en daarom perfect om de tafel mee te decoreren, ze neer te leggen op het bureau of te serveren aan klanten of gasten bij een lekker kopje CAFFÈ VALENTE of TÉ VALENTE. Wij kunnen het in ieder geval niet laten en genieten stiekem al van een Chocolade Hulstblaadje op kantoor en komen zo alvast in de feeststemming!

 

VALENTE, voor een fijne dag…

 

Benieuwd naar de Chocolade Hulstblaadjes? Via onze webshop kun je een of meerdere dozen bestellen. Per doos ontvang je 140 stuks.