Koffiemachine voor bedrijven

Het aanschaffen van een koffiemachine voor uw bedrijf is een belangrijke beslissing. Er komt dan ook meer bij deze beslissing kijken dan men in eerste instantie zou denken. Zo is het belangrijk om eerst goed na te denken over de benodigde capaciteit van uw koffiemachine, de onderhoudsfrequentie en het type koffie. Hiernaast is het belangrijk te bepalen welke service het beste bij u organisatie past.

Capaciteit van uw koffiemachine

Het is van belang om te kijken naar de capaciteit van een koffiemachine. Zo zullen koffiemachines in middelgrote tot grote bedrijven vaker gebruikt worden en dienen deze apparaten dan ook te beschikken over een grotere capaciteit. Bereken hoeveel koppen koffie uw medewerkers gemiddeld per dag drinken en maak aan de hand van dit aantal de eerste selectie tussen koffiemachines.

Koffiemachine bedrijf: denk aan onderhoud

Het onderhoud van een koffiemachine is een belangrijke factor voor de smaak van de koffie. Een factor die vaak vergeten wordt. De schoonmaaktijd van een koffiemachine kan per type machine erg verschillen. Denk dan ook goed na over de tijd die u hier aan wilt besteden en kies hier vervolgens het type machine bij.

Koffie

Heeft u al nagedacht over welk type koffie u uw medewerkers wilt bieden? U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een koffiemachine aan te schaffen die koffie maakt op basis van vers gemalen koffiebonen of oploskoffie. Hiernaast dient u de keuze te maken tussen een koffiemachine met melkproducten als cappuccino, chocolademelk, en/of soep. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Service

Naast de koffiemachine is een bijbehorende service erg belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat uw medewerkers zonder koffie komen te zitten bij eventuele storingen. Een aantal koffieleveranciers bieden dan ook de mogelijkheid om in onderhoudsbehoeften te voorzien. Hierbinnen kunt u vaak kiezen tussen onderhoud op eigen initiatief, preventief onderhoud of all-in onderhoud. Neem ook dit mee in uw beslissing.

Benieuwd welke koffiemachine past bij uw bedrijf? Wij gaan graag samen opzoek naar de beste koffieoplossing voor u. Neem gerust contact met ons op.