Spring naar content

Vacature: communicatiemedewerker / online marketeer

08 juli 2021

Ter aanvulling op en ondersteuning van onze communicatieadviseur, zijn we op zoek naar een

communicatiemedewerker/online marketeer (4 uur per week, tijdelijk)

De taken van de communicatieafdeling bij Valente zijn divers; van bijhouden van de website en social media tot het maken van interviews en opzetten van een strategie voor de verkiezingen. Met soms nog een uitstapje naar bijvoorbeeld de data- of CRM-infrastructuur. Daarom zoeken we iemand die onze online communicatie en marketing een impuls kan geven, om die goed en volledig uit te voeren en naar een hoger niveau te brengen. Het gaat in eerste instantie om een periode van een half jaar, waarna we kijken of er een vervolg en uitbreiding mogelijk is.

Wat zoeken we?

We zoeken iemand die het leuk vindt om online bezig te zijn en ervaring heeft met o.a. Google Analytics, WordPress en MailChimp. Iemand die snel dingen oppikt en uitvoert, maar die ook analyseert en zoekt naar mogelijkheden voor verbetering. Bijvoorbeeld: je verstuurt de berichten op ons Twitter- en LinkedIn-account, maar je analyseert ook wat voor berichten goed presteren en wat we anders kunnen doen om meer bereik te krijgen. Je doet tekstuele aanpassingen op onze website en kijkt ook of de indeling van de site nog steeds goed werkt.

Omdat we iemand zoeken die vrij snel zelfstandig aan de slag kan, zoeken we liefst iemand bij onze leden, die de branche kent, en ervaring heeft met de verschillende systemen.

Wat ga je doen?

Vaste taken zullen zijn:

  • nieuwsbrief maken (MailChimp) en analyseren
  • Google Analytics rapporten maken
  • kleine aanpassingen op onze website (WordPress CMS)
  • bijhouden social media (Twitter en LinkedIn) en analyseren
  • bijhouden van Opvangatlas.nl
  • analyseren online aanwezigheid en adviseren

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is vanwege het kleine aantal uren op basis van detachering van een half jaar, waarna we kijken of er een vervolg en uitbreiding mogelijk is. Af en toe is werken op ons kantoor in Amersfoort misschien prettig, maar verder kun je gewoon vanuit huis werken. De uren kunnen worden verspreid over de week. Het werk vindt plaats in afstemming met de communicatieadviseur, maar is verder erg zelfstandig.

Reageren

Voor medewerkers bij leden is dit een mooie kans om van binnenuit kennis te maken met de branchevereniging en die te verrijken met eigen ervaring, en wij vinden het leuk om te leren van iemand bij onze leden. Wil jij je werk (tijdelijk) uitbreiden met 4 uur per week, en lijkt het je leuk om dit te doen, of wil je meer informatie? Mail of bel Kim van de Wetering (communicatieadviseur Valente) via 06 46130039 en kim.vandewetering@valente.nl (ma/di/do).

Reageren kan tot en met 31 juli, daarna plannen we een gesprek in. (Als er vanwege de zomerperiode weinig reacties zijn, verlengen we de reactietermijn.)