Spring naar content

Vacature projectleider Aandachtsgroepen | Eerst een Thuis (12 tot 16 uur per week)

08 februari 2024

Voor het programma Eerst een Thuis zijn we op zoek naar een projectleider Aandachtsgroepen. Een mooie kans om vanuit Valente bij te dragen aan een positieve verandering in de benadering van wonen en de paradigmashift van opvang naar wonen.

Wat ga je doen?

Als projectleider Aandachtsgroepen zul je een tweeledige functie vervullen. Enerzijds beleidsmatige activiteiten op het onderwerp Economische Dakloosheid, waarbij je de achterban zult ondersteunen bij de aanpak. Anderzijds als projectleider voor de werkgroepen EU-migranten en de werkgroep LHBTIQ+. Bij deze werkgroepen ben je verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en prioriteren van verschillende taken en bijeenkomsten.

Binnen het programma zijn er verschillende landelijke werkgroepen gevormd (zie het Actieplan). Je zult als projectleider onderdeel worden van het programmateam Eerst een Thuis. Vanuit dit team helpen wij de leden van Valente bij de realisatie van het Nationaal Actieplan Dakloosheid. De programmaleider zal hierin jouw eerste aanspreekpunt worden. 

Wat neem je mee?

  • Je hebt het vermogen om deadlines te halen en beschikt over een helikopter view;
  • Je hebt sterke communicatie skills en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gezien je zult samenwerken met diverse stakeholders en in afstemming met de voorzitter voor de werkgroep verantwoordelijk bent;
  • Je bent flexibel en hebt er geen moeite mee om je aan te passen aan veranderingen in scope of planning;
  • Je draagt actief bij aan een positieve teamdynamiek en werkt samen aan gemeenschappelijke doelen;
  • Kennis van- en ervaring met projectmanagement zijn een pre. Belangrijker is jouw vermogen om zelfstandig te werken en dat je initiatief toont.

Jouw inzet zal op detacheringsbasis zijn. Dit betekent dat Valente afspraken maakt over het uitwisselen van jouw uren.

Ben je enthousiast geworden en zie je het zitten om het programmateam vanaf medio maart te komen versterken? Stuur ons dan vóór 26 februari jouw motivatiebrief en CV. Voor vragen over deze vacature neem je contact op met Quinten de Coo, programmamanager Eerst een Thuis via quinten.decoo@valente.nl of door te bellen naar 0655720052.

Contact hierover?

Ineke Baas

senior beleidsadviseur

ineke.baas@valente.nl

06 20756860

Thema’s

maatschappelijke opvang, wonen

Meer informatieover Ineke Baas