Spring naar content

Vacature: secretaresse Valente, 24 uur per week

12 november 2020

Wil jij werken in een moderne netwerkorganisatie en een belangrijke bijdrage leveren in de secretariële ondersteuning van een vereniging? Wij zoeken een:

Secretaresse
24 uur per week

De organisatie

Vereniging Valente maakt zich sterk voor kwetsbare mensen in onze samenleving, zoals dak- en thuisloze mensen, slachtoffers van huiselijk geweld en cliënten in beschermd wonen. De branchevereniging vertegenwoordigt tientallen instellingen en instanties uit het hele land, verbindt duizenden professionals en zorgt voor een continue dialoog tussen branche, politiek en maatschappij.

Dat doen wij onder meer door organisaties te adviseren, kennisdeling en ervaringsdeskundigheid te faciliteren en belanghebbenden te raadplegen en informeren. Mede dankzij deze activiteiten wordt de stem van zo’n honderdduizend cliënten gehoord. Op lokaal, regionaal én landelijk niveau.

Valente heeft de ambitie om een moderne netwerkorganisatie te zijn, die gedragen wordt door de leden (van-voor-door). We richten ons daarbij op vier speerpunten: belangenbehartiging, vakmanschap, kennisdeling en innovatie.

Onze organisatie staat nooit stil, want de sector is continue in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Ga jij als collega samen met ons deze uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Als Secretaresse heb je een afwisselende en representatieve baan, je bent het visitekaartje van Valente en zorgt ervoor dat externe (telefonische) contacten zich welkom voelen. Je anticipeert op binnenkomende vragen en draagt zorg voor het proactief oppakken hiervan. Door jouw brede ondersteuning en tijdige signalering/anticipering op knelpunten op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied verloopt de dagelijkse gang van zaken op jouw werkgebied goed.  

Naast de algemene secretariaatswerkzaamheden ondersteun je beleidsadviseurs bij de voorbereiding van vergaderingen, het opstellen van de vergaderagenda, notuleren en verzorgen van verslaglegging of je verricht de voorbereidende werkzaamheden.

Je hebt regelmatig contact met en beantwoordt (praktische) vragen van diverse in- en externen.

Tenslotte ben je betrokken bij de voorbereidingen en de organisatie van bijeenkomsten.

De lijnen zijn kort en je werkt nauw samen met collega secretaresses en medewerkers binnen Valente.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een hbo-werk en denkniveau;
  • Je hebt kennis van en ruime ervaring met Office 365;
  • Je hebt kennis van en gevoel voor (politieke) verhoudingen binnen en buiten de organisatie;
  • Je toont initiatief, werkt zelfstandig en kunt prioriteiten stellen;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands;
  • Je hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling.

Wat bieden we?

Je werkt in een prettige, collegiale en innovatieve omgeving, waar continue aandacht is voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij je kan denken aan;

  • Een goed salaris conform de CAO sociaal werk schaal 6;
  • Een individueel keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%) en loopbaanbudget;
  • Een pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Een contract voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo snel mogelijk, uiterlijk op 26 november 2020, te reageren door jouw CV en motivatie te versturen naar corina.vantklooster@valente.nl

Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen Corina van ’t Klooster, tel. 033 4615029.

Deel dit bericht