Overige

Bonenmalers

Wanneer u kiest voor een traditionele bereiding van uw koffieproducten heeft u een ook een bonenmaler nodig. U heeft de keuze uit bonenmalers met een voorraadkamer en uit het malen met een ingestelde dosering (Grinding on Demand). Het type bonenmaler is verder afhankelijk van het koffievolume wat u gaat verwerken.

Lattiz: de revolutie voor melkschuim in de horeca

Met Lattiz maken u en uw medewerkers in een handomdraai melkschuim van constante “Barista-kwaliteit”. Keer op keer weer.

Dit betekent voor uw gasten: altijd een mooie en lekkere melkkoffie. En voor u: meer gemak, meer vrijheid, efficiënt werken en geen gedoe meer met schoonmaken. Bovendien is Lattiz erg gebruiksvriendelijk.

De machine en producten voor melkschuim zijn bij ons verkrijgbaar.

Evenementen

Heeft u een opening, een receptie of een ander evenement? Het is mogelijk om, op basis van beschikbaarheid, een koffiemachine inclusief meubel en zelfs een Barista in te huren.

Informeert u naar de mogelijkheden via ons algemene telefoonnummer.

Randapparatuur

Onder randapparatuur valt bij ons een koppenwarmer, melkkoeling, machines voor warme chocomelk. In sommige situaties is een koppenwarmer bijvoorbeeld onmisbaar. Of u verkoopt zoveel warme chocolademelk dat het handmatig verwarmen niet meer haalbaar is.