VALENTE, voor een fijne dag...

Herkent u dat? Dat ultieme moment wanneer u geniet van een heerlijke kopje VALENTE koffie of thee bij uw favoriete restaurant, op een terras in de zon, als afsluiting van een heerlijk diner, ’s ochtends na een geweldige boswandeling in die knusse herberg, of gewoon op het werk, alleen of met een collega.

Maar wat is het recept achter die beleving? Dat is onder andere terug te vinden in de producten, de service, de kwaliteit en de bereiding. Allemaal aspecten waaraan wij in ons eigen koffie- en theemerk, VALENTE, de grootste aandacht hebben besteed. En dat heeft geresulteerd in een reeks sublieme melanges die het verlangen naar koffie en thee op ieder moment van dag perfect in kunnen vullen en die stuk voor stuk bijdragen aan het versterken van de juiste beleving!

Maar om die fijne dag in te vullen heeft u ook de juiste apparatuur nodig. Een koffieapparaat wat bij u past en welke aansluit bij uw specifieke eisen en wensen. Of het nu een “kleine machine” is voor privé, op kantoor of juist een grote machine om grote groep snel te voorzien van de juiste warme dranken. Er is dus voldoende keuze en het zijn allemaal machines geselecteerd op kwaliteit, bedieningsgemak en ook nog eens economisch zo voordelig mogelijk.

Wilt u dit zelf ervaren en de producten komen proeven? Neem dan contact op en kom snel eens langs of neem een kijkje in onze webshop!

VALENTE, is het eigen geregistreerde merk van SI Coffee Solutions en bestaat inmiddels uit vele kwalitatief hoogwaardige producten zoals: Caffè VALENTE, Té VALENTE, Aqua VALENTE, Licor VALENTE en Frio VALENTE.