Spring naar content

Congres Connecting Communities; over de sociale benadering palliatieve zorg

Jaarbeurs Utrecht | 13:00 - 17:00

Dit congres wordt georganiseerd door Carend, Agora en Stichting PZNL.

Graag nodigen we je uit voor het congres ‘Connecting Communities’, hét congres over de sociale benadering palliatieve zorg

Dit geaccrediteerde middagcongres* is een onderdeel van het samenwerkingsproject over ‘Bewustwording noodzaak Passende Palliatieve Zorg en Ondersteuning vanuit het Sociaal Domein’.

Op 26 juni 2024 komt een groep inspirerende pioniers, deskundigen en opiniemakers bijeen. In een afwisselend programma bieden zij nieuwe inzichten in de sociale context van zorg, ondersteuning en welzijn voor diverse kwetsbare groepen in de palliatieve levensfase. Je maakt kennis met nieuwe initiatieven om samen te werken en met voorbeelden uit de praktijk. Ontdek wat je daarvan kunt leren en ga in gesprek over wat je samen anders kunt doen.

Wil jij je kijk op samenwerken van zorg en sociaal professionals verbreden en uitdiepen in één middag? Noteer dan 26 juni in de agenda en meld je hier aan.

De dagvoorzitter is Pieter Hilhorst. Sprekers zijn onder andere Marcel Canoy, Sander de Hosson, Marieke Groot, Judith Rietjens en Wies Wagenaar. De muzikale bijdrage is van King Me Ltd.

Stuur deze uitnodiging ook door naar jouw collega’s en attendeer geïnteresseerden uit jouw netwerk op het congres.

Ga voor het hele programma en meer informatie naar: www.agora.nl/congres-connecting-communities

*Accreditatie wordt aangevraagd bij Registerplein, SKGV, V&VN en NvPO.