Spring naar content

Dag van de Forensische Zorg

De Fabrique in Utrecht | 08:00 - 17:00

Deze dag wordt georganiseerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Op dinsdag 21 mei 2024 vieren we de 15e editie van de Dag van de Forensische Zorg. Goed om bij stil te staan met een inhoudelijk programma vóór en dóór medewerkers in de forensische zorg en natuurlijk ook een feestje. Het wordt opnieuw een dag vol bijzondere ervaringen en ontmoetingen, waarbij van elkaar geleerd wordt en relevante informatie wordt gedeeld.

Thema ERVAREN

Het thema van deze lustrumeditie is ERVAREN. Denk daarbij aan hoe we kunnen leren van elkaars ervaringen, de waarde van de inzet van ervaringsdeskundigen maar ook de manieren waarop we ervaringen praktisch maken, bijvoorbeeld met de inzet van technologie. En wat is je ervaring met goede ketensamenwerking? Hoe ervaart de maatschappij ons?

Negatieve, maar ook positieve en opbouwende ervaringen leveren diepgang, kennis en daarmee ook vakmanschap op. Dit vraagt om een open houding, nieuwsgierige blik en de moed om scherp te reflecteren. We dagen jullie uit om je voorstel ook dit karakter mee te geven zodat je collega’s na afloop van de 15e editie met een hoofd en hart vol nieuwe ervaringen weer aan het werk kunnen gaan. Doe je mee?

Programma (tijden onder voorbehoud)

09.15 – 10.30 uur inloop, registratie en ervaringsterras
10.30 – 11.15 uur plenaire opening
11.30 – 17.15 uur deelsessies en ervaringsterras (van 12.30 tot 13.30 uur lunch)
17.30 – 18.00 uur plenaire afsluiting
18.00 – 19.00 uur feestelijke borrel en ervaringsterras

Meer informatie

We hopen dat je ook dit jaar deze dag met ons tot een succes komt maken. Deel daarvoor je succesvolle ervaringen, vertel over je innovatieve aanpak in het werk, zwengel een pittig debat aan of lever een idee aan voor een inspirerende spreker. Alles kan! Lees hier meer over het indienen van een voorstel

Wil je als deelnemer dit alles ervaren? Dat kan ook. Meld je dan hier meteen aan.