Spring naar content

Kennissessie Doelgroep in Beeld | Cliëntwaardering

Online meeting via MS Teams | 15:00 - 16:30

Op 28 maart vindt er een kennissessie over Doelgroep in Beeld | Cliëntwaardering plaats.

Genodigden

Alle medewerkers van onze leden die geïnteresseerd zijn in cliëntwaarderingsonderzoek.

(Voorlopig) programma

Uit het Doelgroep in Beeld onderzoek is gebleken dat veel organisaties niet tevreden zijn over hun huidige cliëntwaarderingsonderzoek (ook wel cliënttevredenheid), vooral vanwege de lage respons en de beperkte impact. Het afgelopen jaar zijn een serie kennis-en ontwikkelsessies georganiseerd met leden van Valente, over hoe zij vorm (willen) geven aan cliëntwaarderingsonderzoeken. Deze kennissessie is de afsluiting van die reeks.

  • Presentatie infographic cliëntwaarderingsonderzoek
  • De inzichten over en ervaringen met onderzoek naar cliëntparticipatie. Hoe doe je dat, hoe maak je ruimte voor het perspectief van cliënten en waar loop je dan tegenaan?
    Door Rosalie Metze, associate lector GGZ en Samenleving, expert op het gebied van participatief actieonderzoek met cliënten samen

  • Presentatie over PAja!: een methode om de empowerment te bevorderen van cliënten voor zorg, wonen en dagbesteding. Cliënten keuren zelf hun voorziening en doen verbetervoorstellen.
    Door Evelien Rauwerdink – Nijland, programmaleider Onderzoek & Ontwikkeling PerMens.

  • Cliëntwaarderingsonderzoek in de praktijk
    De ervaringen van één van de Valente leden

Aanmelden

Je meldt je voor deze bijeenkomst aan via Mijn Valente.

Ben je actief binnen het kennisnetwerk Kwaliteit & Zorg of binnen de groepen die betrokken zijn bij Doelgroep in Beeld? Dan word je een maand van tevoren per e-mail uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Vragen?

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Max Huber. Bij overige vragen mail je naar het secretariaat via info@valente.nl of bel naar 033 461 50 29.

We zien je graag op 28 maart!