Spring naar content

Symposium Ervaringsdeskundigheid in de forensische zorg

de Gelderlandfabriek in Culemborg | 09:30 - 17:00

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP) in samenwerking met het EFEd (Expertisecentrum Forensische Ervaringsdeskundigheid GGZE) en het platform ervaringsdeskundigen vanuit het EFP.

Na groot succes vorig jaar, organiseren wij op 14 december 2023 weer het symposium Ervaringsdeskundigheid! We komen graag opnieuw samen om kennis te maken, kennis uit te wisselen én elkaar te inspireren. Tijdens het symposium komen de volgende thema’s aan bod:
– Forensische Leerlijn
– Forensische Scherpte
– De invloed van de media
– Vrouwen binnen de forensische zorg
– Kwaliteitskader FZ
– Implementatie
– Visie
– Stigma

Het symposium is onder andere voor ervaringsdeskundigen, groepsbegeleiders, beleidsmedewerkers, onderzoekers én managers werkzaam in de forensische zorg. Ben je niet werkzaam in de forensische zorg, maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp ervaringsdeskundigheid? Dan ben je ook van harte welkom!

Alleen samen kunnen we de doorontwikkeling van forensische ervaringsdeskundigheid vormgeven. Daarom willen we je vragen om je aan te melden voor het symposium én dit bericht te verspreiden binnen je eigen netwerk!

Schrijf je nu in voor het symposium Ervaringsdeskundigheid: inschrijven is mogelijk tot en met 30 november 2023.
En we zien je graag op 14 december 2023 van 9.30 tot 17.00 uur bij erva!