Spring naar content

Melanie Bosch

Melanie Bosch

Beleidsadviseur

melanie.bosch@valente.nl

LinkedIn

Melanie stelt zich voor

Wat doe je bij Valente? Wat zit er in je portefeuille? Waar kunnen leden en derden je voor benaderen?

Ik ben als Trainee werkzaam bij Valente en vervul hier de functie van beleidsadviseur. Mijn werk bestaat met name uit het behartigen van de belangen van onze leden en ook van cliënten. Ik houd me bezig met relevante wet- en regelgeving en probeer op dit onderwerp de verbinding te zijn tussen de betrokken ministeries en de leden van Valente. Deze werkzaamheden voer ik uit onder begeleiding van Rina Beers.

Daarnaast zal ik ook Linda van den Brink ondersteunen bij haar taken als coördinator van het basisnetwerk beschermd wonen en begeleiding (BW&B). Hiervoor zal ik een bijdrage leveren aan een aantal lopende zaken met betrekking tot het basisnetwerk en onderwerpen zoals het IZA en de Kwaliteitsstandaard voor professionals in de herstelondersteunende zorg.

Wat deed je voordat je bij Valente werkte?

Mijn opdracht bij Valente is onderdeel van een Traineeship bij High Select, dus ik heb hiervoor een aantal andere opdrachten gedaan als Trainee. Ik ben onder meer werkzaam geweest als jurist herregistratie bij de KNMG en als kwaliteitsmedewerker bij de Zorggroep Noordwest-Veluwe.

Heb je naast je werk bij Valente nog andere functies, zoals vrijwilligerswerk?

Op dit moment heb ik naast mijn Traineeship geen andere functies. Hiervoor heb ik wel naast mijn studie vrijwilligerswerk gedaan in een woonzorgcentrum voor ouderen in Haarlem. Hier heb ik 1,5 jaar samen met ouderen gewoond en ondersteund bij activiteiten.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik houd erg van muziek luisteren en maken, ik heb ook een tijdje gedrumd in een bandje. Daarnaast puzzel ik graag en vind ik het leuk om te dansen.

Als je die hebt: welke uitspraak motiveert of inspireert jou? 

“Wat in 1x perfect moet zijn, heeft geen tijd om te groeien.”

Het hele team van Valente vind je op de medewerkerspagina.