Spring naar content

Bereikbaarheid kantoor Valente

Ons adres

Vereniging Valente
Piet Mondriaanplein 25
3812 GZ Amersfoort

Gebouw Eempolis – 6e etage
Het kantoor van Valente bevindt zich op de 6e verdieping van het gebouw Eempolis. Je kunt je melden bij de receptie van de Nederlandse ggz op dezelfde etage.

Kantoor Valente, Amersfoort

Met het openbaar vervoer
Reis naar station Amersfoort Centraal. Verlaat dit station via de traverse aan de noordzijde. Loop ongeveer 10 meter naar links. Hier bevindt zich de ingang van het Eempolis gebouw.

Met de auto
Bezoekers kunnen parkeren bij het P+R terrein of in een betaald parkeervak naast het pand. Zijn de parkeerplaatsen vol, dan kun je je auto kwijt op een groot parkeerterrein (Q-Park) aan het einde van de Piet Mondriaanlaan. Hier kun je alleen met P&R-kaart of creditcard (Visa, Mastercard) betalen.

Toegankelijkheid voor mindervaliden
Mindervaliden kunnen voorafgaand aan hun bezoek hun kenteken doorgeven bij de receptie en kunnen dan op de afgesproken dag door kentekenherkenning bij de ingang van de parkeergarage Park Bee zo naar binnen rijden. Het adres via de routeplanner is Piet Mondriaanplein 57 in Amersfoort. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. De zesde verdieping is te bereiken met een lift.