Spring naar content

Bijeenkomst ‘datakwaliteit in de FZ-keten’

Jaarbeurs Meetup aan het Jaarbeursplein in Utrecht | 14:00 - 16:00

De bijeenkomst draait om het thema ‘datakwaliteit in de FZ-keten’, en kent daarbinnen een focus op de implementatie van het FZ-berichtenverkeer/digitale plaatsingsbesluit. Dat berichtenverkeer is immers een belangrijke ‘driver’ voor de datakwaliteit. Het gebruik van het FZ-berichtenverkeer is vanaf 1/1/2024 verplicht, en DJI wil graag samen met iedereen in de keten het komende jaar de tijd en de ruimte nemen om deze systematiek goed in gebruik te gaan nemen.

Doelstelling van deze eerste bijeenkomst is om toe te lichten wat de opgave voor 2023 precies is, welke gezamenlijke activiteiten er allemaal op stapel staan, en om een eerste inzicht in knelpunten in de keten te krijgen. In vervolgbijeenkomsten zullen we verder op die knelpunten ingaan, in combinatie met hoe we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen.

Locatie
De locatie is Jaarbeurs Meetup aan het Jaarbeursplein in Utrecht. De Jaarbeurs Meetup bevindt zich in het Beatrixgebouw gelijk naast Utrecht CS. Er zal worden gezorgd voor mogelijkheden om online aanwezig te zijn. Omdat we er een interactieve bijeenkomst van willen maken, verdient ‘live’ aanwezigheid echter de voorkeur.

Genodigden
Iedereen uit de keten is van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, maar is met name nuttig voor mensen van zorgaanbieders (administrateurs, control en/of functioneel beheer) en voor mensen van softwareleveranciers.

Aanmelden
In verband met organisatie vragen we je je aan te melden, en daarbij aan te geven met hoeveel mensen je komt. Je kunt hiertoe een mail sturen naar t.oosterbaan@dji.minjus.nl.