Spring naar content

Proeflokaal Kwaliteitsnetwerk BW/MO: Leren van elkaar

DUS Utrecht, Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht | 09:30 - 16:00

Het Kwaliteitsnetwerk BW/MO presenteert: Het Proeflokaal Kwaliteitsnetwerk BW/MO! Een dag waar leren van elkaar voorop staat.

Dertien BW/MO-instellingen, allen aanbieders van forensische zorg, hebben zich verenigd om samen van start te gaan met het Kwaliteitsnetwerk BW/MO. Het kwaliteitsnetwerk is een methode om kwaliteit van zorg te verhogen waarbij leren van elkaar voorop staat. Door het delen van kennis, ervaringen en best-practices werkt men gezamenlijk aan de kwaliteit van begeleiding aan forensische cliënten.

Kom proeven tijdens het Proeflokaal Kwaliteitsnetwerk BW/MO

Tijdens deze landelijke reviewdag krijgen alle BW/MO-instellingen die niet deelnemen aan het Kwaliteitsnetwerk de kans om te proeven aan de methodiek van de kwaliteitsnetwerken.

  • We gaan in gesprek over hoe de forensische zorg binnen BW/MO-instellingen wordt vormgegeven. Wat gaat goed? En waar liggen de uitdagingen?
  • We gaan in op verschillende thema’s zoals forensisch vakmanschap, ketensamenwerking en destigmatisering. Het uitwisselen van ervaringen staat voorop.

Datum: donderdag 12 januari 2023
Tijden: 9.30 – 16.00 uur
Locatie: DUS Utrecht, Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht

Ben jij nieuwsgierig naar wat er te leren valt van collega’s uit het veld? En benieuwd naar wat anderen kunnen leren van jouw instelling? Schrijf je dan hier in

Deelname is gratis. Aanmelden kan t/m 3 januari 2023.