Spring naar content

Workshop 3 ‘datakwaliteit in de forensische zorg keten’

| 14:00 - 16:00

De bijeenkomst draait om het thema ‘datakwaliteit in de FZ-keten’, en kent daarbinnen een focus op de implementatie van het FZ-berichtenverkeer/digitale plaatsingsbesluit. Dat berichtenverkeer is immers een belangrijke ‘driver’ voor de datakwaliteit. Het gebruik van het FZ-berichtenverkeer is vanaf 1/1/2024 verplicht, en DJI wil graag samen met iedereen in de keten het komende jaar de tijd en de ruimte nemen om deze systematiek goed in gebruik te gaan nemen.

Onderwerpen
Wij willen in deze 3e bijeenkomst doorbouwen op de vorige 2 bijeenkomsten. We willen verder gaan met het ontdekken van spelregels die we in de keten kunnen invoeren om de datakwaliteit te verbeteren. Punten die onder meer aan de orde komen, zijn onder meer:

  • Stand van zaken in gebruik name FZ-berichtenverkeer en activiteiten voor Q2
  • Enkele onderdelen van de ‘gebruiksaanwijzing’ van het berichtenverkeer
  • Terugkoppeling vanuit kwartiermakersgroep, onder meer nieuwe vastgestelde regels
  • Stand van zaken verbetervoorstel titelgegevens
  • Criteria voor start- en einddatum zorg
  • Beginnen met een ‘woordenboek’

Locatie
Locatie is Dotslash aan de Europalaan 100 in Utrecht. Zie Routebeschrijving – Dotslash voor de routebeschrijving.

De locatie is in Utrecht. De precieze locatie wordt later gecommuniceerd. Dit keer is er geen mogelijkheid om digitaal aan te sluiten. Het is alleen op lokatie.

Genodigden
Iedereen uit de keten is van harte welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, maar is met name nuttig voor mensen van zorgaanbieders (administrateurs, control en/of functioneel beheer) en voor mensen van softwareleveranciers.

Aanmelden
In verband met organisatie vragen we je je aan te melden, en daarbij aan te geven met hoeveel mensen je komt. Je kunt hiertoe een mail sturen naar t.oosterbaan@dji.minjus.nl.