Spring naar content

Laura Kluinhaar

Laura Kluinhaar

communicatiemedewerker

laura.kluinhaar@valente.nl

06 57154928

LinkedIn

Laura stelt zich aan je voor

Wat doe je bij Valente? Wat zit er in je portefeuille? Waar kunnen leden en derden je voor benaderen?

Ik werk als communicatiemedewerker bij Valente en vorm samen met Kim van de Wetering ‘Team Communicatie’ aka Jut & Jul of ook wel ‘het zoete duo’. Zegt genoeg. Je kunt ons binnenkort herkennen aan de matching Valente-sweaters.

Leden kunnen zich bij me melden als ze iets willen delen met andere leden of aandacht willen hebben voor: nieuwtjes, een blog, een mooie nieuwe locatie, een mijlpaal, een interview, een verhaal van de werkvloer of een interessante bijeenkomst. Dit verwerk ik tot passende content bij ons op de site, socials en in de nieuwsbrief.

Ben je geabonneerd op één van onze nieuwsbrieven? Dan krijg je van mij elke 2 weken iets moois op je digitale deurmat.

Daarnaast ben ik samen met Kim overkoepelend bezig met strategische (beleids) communicatie, waarbij we de missie, visie en doelen van Valente betrekken bij het zo helder mogelijk overbrengen van de pijnpunten in onze problematiek. Daar krijg ik veel energie van.

Wat deed je voordat je bij Valente werkte?

Ik heb hiervoor zeven jaar als freelance copywriter en online marketeer gewerkt. Dat was erg leerzaam en de vrijheid en het avontuur daarvan sprak me enorm aan. Maar kwam erachter dat ik in de kern geen ondernemer ben en vooral mensen om me heen nodig heb om samen iets wat goed is beter te maken. Ben daarvoor zo’n 12 jaar werkzaam geweest als content specialist bij een webbureau voor digitale communicatie. Kort gezegd: ik hou van schrijven en op een aantrekkelijke manier digitaal communiceren.

Heb je naast je werk bij Valente nog andere functies, zoals vrijwilligerswerk?

Nou dat ben ik juist aan het afbouwen nu mijn zoon binnenkort naar de middelbare school gaat! Ik heb me jarenlang als vrijwilliger ingezet op zijn basisschool en BSO, in de schoolbieb en de oudervereniging.

Wat zouden mensen écht moeten weten over jouw portefeuille?

Dat online communiceren heel belangrijk is en veel invloed kan hebben bij het helder neerzetten van  je standpunten en het bereiken van je doelen. Betrek je communicatiecollega’s dan ook zo vroeg mogelijk bij je traject, zodat ze kunnen meedenken en mooie producten voor je kunnen maken.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Wandelen! In de natuur, daar woon ik middenin. Heb ook een redelijk bevroren bonbonhobby waar ik ooit heel bevlogen mee bezig was. Hoog tijd om dat weer eens op te pakken. Zullen m’n collega’s ook wel op prijs stellen. Daarnaast ben ik een zeer fervent serie ‘binger’ op Netflix, HBO, Disney+ of welk ander kanaal ook. Als je tips nodig hebt (of een nieuwe verslaving), vraag me gerust.

Als je die hebt: welke uitspraak motiveert of inspireert jou?

All work and no play makes Jack a dull boy. Dat betekent zoveel als dat er een goede balans moet zijn in je leven tussen werken en spelen. Zo verlies je niet het kind in jezelf. Ik probeer daar wel naar te leven, lukt aardig al zeg ik het zelf.

Het hele team van Valente vind je op de medewerkerspagina.