Spring naar content

Meet & Greet met e-health applicatie Attendi

21 oktober 2021

Elke laatste dinsdag van de maand organiseren Valente en het platform RIBW-E2030 een “Meet & Greet” met aanbieders van producten voor digitale zorgverlening.

Op 26 oktober* tussen 15:00u en 16:00u vindt een digitale meeting plaats waarin Attendi zichzelf zal presenteren aan geïnteresseerde leden van Valente.

Meld je via deze link aan voor de meeting. Dit kan nog t/m maandag 25 oktober.

Attendi is een bedrijf dat spraaktechnologie ontwikkelt. Ze richten zich op de zorg en hebben speciaal taalmodellen ontwikkeld die aansluiten op het zorgjargon in onze sector.

In de afgelopen maanden heeft Attendi samen met Kwintes een kleinschalige pilot gedaan, waarbij ambulant begeleiders een app van Attendi op hun smartphone gebruikten om rapportages in te spreken. Deze rapportages worden direct omgezet in geschreven tekst. Van de samenwerking tussen Attendi en Kwintes is een whitepaper opgesteld, deze wordt aan deelnemers van de Meet & Greet ook toegezonden.

Voor meer informatie over Attendi zie https://www.attendi.nl/ en over de pilot met Kwintes zie https://www.attendi.nl/nieuws/2021-04-12-attendi-kwintes-samenwerking/

Van harte welkom aan alle medewerkers van leden van Valente om deel te nemen aan deze Meet & Greet!

*Deze meeting werd eerder aangekondigd voor 28 September 2021 maar is verplaatst naar 26 oktober vanwege beperkt aantal deelnemers wat toen aanwezig kon zijn.