Spring naar content

Nieuw Valente-lid: Talenty

27 februari 2023

Valente heeft er deze maand weer een nieuw lid bij gekregen en verwelkomt Talenty.

‘Talenty is opgericht om in te springen op de grootschalige vraag naar begeleid wonen voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een psychiatrische aandoening. Centraal in onze aanpak staat het talent. Daarom spreken we niet van cliënten maar van talenten, onze begeleiders noemen we coaches. Dit onderstreept de gelijkwaardigheid van én het wederzijds vertrouwen tussen de talenten en coaches.

Talenty is onderdeel van Vitaal Zorggroep. Bij Vitaal Zorggroep zorgen we voor onze cliënten gedurende de groei van het leven. We bieden: kraamzorg, kinderopvang, huishoudelijke hulp, wijkverpleging en (woon)begeleiding.

Bij Vitaal Zorggroep zien wij iedereen als uniek en vinden we dat iedereen een liefdevolle benadering verdient. Elke dag werken we daarvoor samen. Vanuit onze visie: ‘LIEF met lef’. Wij zijn als ondernemende professionals altijd in beweging en pas tevreden als onze cliënten, collega’s en relaties onze ambassadeur zijn. Goed is bij ons niet goed genoeg.

Talenty en Valente

Blijven leren en ontwikkelen om de beste ondersteuning te geven aan onze cliënten. Daar staan wij vóór. Dit kun je niet alleen en heb je samenwerkingspartners zoals Valente en ook alle aangesloten organisaties bij nodig. Een partner die je wijst op je blinde vlekken en die ervoor zorgt dat je een lerende organisatie blijft. Samenwerken om de beste zorg en ondersteuning te kunnen bieden die niet alleen onze cliënten betreft, maar die ook een maatschappelijke impact kan maken.’

ww.talenty.nl