Spring naar content

Update: coronavirus in MO, VO en BW

04 oktober 2021

Bekijk ook de overzichtspagina Valente en corona voor downloads zoals richtlijnen en goede voorbeelden, en ouder nieuws.


4 oktober 2021 – Zorginstellingen: vaccinatie bewoners door mobiele vaccinatieteams

Een grote groep bewoners van instellingen, die onder medische verantwoordelijkheid van de huisarts vallen, zijn al gevaccineerd door de huisartsenposten (HAP huisartsenpost ). De bewoners die nog niet gevaccineerd zijn kunt u aanmelden voor vaccinatie. Indien zij mobiel zijn, kunt u deze patiënten aanmelden voor vaccinatie bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst . Indien zij niet mobiel zijn, kunt u ze aanmelden bij mobiele vaccinatieteams of kan de huisarts deze patiënt vaccineren in de instelling. 

Op deze pagina van het RIVM vind je informatie die je als instelling nodig hebt voor de uitvoering van de coronavaccinatie van uw bewoners.


30 september 2021 – Kwetsbare groepen en versoepeling coronamaatregelen

Het ministerie van VWS heeft in het kort de meest relevante informatie voor kwetsbare groepen en de aanvullende ondersteuning die er beschikbaar is, op een rijtje gezet nu er versoepeling van coronamaatregelen per 25 september 2021 van kracht zijn. Lees het bericht


Bekijk ook de overzichtspagina Valente en corona voor downloads zoals richtlijnen en goede voorbeelden, en ouder nieuws.