Spring naar content

Update E-health en innovatie

21 maart 2023

Het is tijd voor een update vanuit het projectteam E-health over de ontwikkelingen die we het afgelopen halfjaar hebben doorgemaakt.

Sinds januari 2023 bestaat het projectteam uit medewerkers van de volgende leden: RIBW Brabant, RIBW Nijmegen&Rivierenland, Iris Zorg, Leger des Heils. De betrokken medewerkers zijn binnen hun eigen organisatie projectleider of eindverantwoordelijke voor E-health.

Visie op innovatie

Diverse Valente-leden hebben beleidsstukken ontwikkeld waarin de visie op innovatie en E-health wordt uitgewerkt. Deze documenten worden in concept of definitieve vorm ook gedeeld met ons kantoor.

Valente werkt aan een manier om zo veel mogelijk van deze documenten, uiteraard met toestemming van de betrokken leden, toegankelijk te maken voor andere leden. Een digitaal platform waar dit kan worden gevonden is in ontwikkeling. Wil je sneller iets inzien, benader dan Aart-Jan Dingemanse.

WhatsAppgroep: Valente E-health best practices

In oktober 2022 is de Whatsapp groep “E-health best practices” opgericht. Deze groeit gestaag en bestaat nu uit 30 personen, die vanuit 24 verschillende lidorganisaties van Valente deelnemen. Er vindt levendige interactie plaats over e-health producten en manieren om deze in de praktijk in te zetten. Vaak wordt op een vraag uit de praktijk al binnen één dag door meerdere collega’s gereageerd. Dat is heel waardevol!

En er is altijd nog plaats voor meer deelnemers, want iedereen die meedoet brengt ook weer ervaring mee die binnen de groep zeer welkom is. Aanmelden kan door een appje te sturen naar Aart-Jan (contactgegevens onderaan).

Event: Valente E-lunch

Op 17 april wordt er een live evenement georganiseerd rondom het thema E-health: de eerste Valente E-lunch vindt plaats op het kantoor in Amersfoort. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden op deze pagina.

Contact hierover?

Aart-Jan Dingemanse

senior beleidsadviseur

aartjan.dingemanse@valente.nl

06 24672889

Thema’s

inkoop & aanbesteding, e-health, innovatie, administratieve lasten

Meer informatieover Aart-Jan Dingemanse