Spring naar content

Landelijke dag Kwaliteitsnetwerk BW/MO

Gelderlandfabriek, Stationsweg 7, Culemborg | 09:30 - 16:00

De eerste cyclus van het forensische Kwaliteitsnetwerk BW/MO loopt op zijn einde en dát wordt gevierd met een landelijke dag! Ben jij erbij?

De landelijke dag van het Kwaliteitsnetwerk BW/MO, dat georganiseerd wordt door het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP), vindt plaats op donderdag 30 maart.

Let op: deze dag staat in het teken van forensische zorg.

Op de landelijke dag Kwaliteitsnetwerk BW/MO op donderdag 30 maart 2023 ronden we cyclus 1 af. We blikken terug op de opbrengsten binnen het netwerk. In het programma is onder andere aandacht voor: Welke overkoepelende oesters hebben we te kraken? En waar blinken we in uit? Daarnaast presenteren de deelnemende instellingen één van hun parels tijdens de parelmarkt.  Meer informatie over het programma volgt later.

Voor wie is de landelijke dag bedoeld?
De landelijke dag is in eerste instantie bedoeld voor medewerkers van de deelnemende instellingen aan het Kwaliteitsnetwerk BW/MO cyclus 1. Daarnaast zijn ook andere collega’s uit het BW/MO-veld van harte uitgenodigd. Dus werk jij met forensische cliënten binnen het beschermd wonen of de maatschappelijke opvang, wees welkom!

Aanmelden en meer informatie 
Heb jij je nog niet aangemeld? Het inschrijfformulier en het volledige programma zijn te vinden via deze link