Spring naar content

Update onderzoeksproject Doelgroep in Beeld

10 mei 2022

Alle directeur-bestuurders en hun secretariaat hebben op 10 mei een mail gekregen met een enquêteformulier in het kader van het onderzoeksproject Doelgroep in Beeld. Doel is een beter beeld te krijgen van hoe de leden onderzoek doen naar de ontwikkelingen die hun cliënten doormaken. Kennis hierover biedt de mogelijkheid van elkaar te leren en de verschillende onderzoeksmethoden eventueel beter op elkaar af te stemmen. Dit project is onderdeel van de landelijke onderzoeksagenda.

De directeur-bestuurders hebben het verzoek gekregen om de mail door te sturen naar de coördinator of aandachtfunctionaris die over cliëntonderzoek in de organisatie gaat. De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 30 mei. Het invullen neemt 20-30 minuten in beslag. Wanneer je halverwege stopt met het invullen, is het mogelijk om later terug te keren zonder dat je antwoorden verloren gaan. Een voorwaarde is dat je het formulier in dezelfde browser en binnen 15 dagen opent. Je begint dan bij het beginscherm, maar al je antwoorden zijn nog ingevuld.

Je vind de vragenlijst in pdf hier. Hierdoor heb je vooraf inzicht in de vragen die we je gaan stellen. Bekijk ze goed voor je begint met invullen. Verzoek is om de vragenlijst via dit formulier in te vullen.

Voor vragen of opmerkingen, kun je terecht bij Julia Hulshof, projectsecretaris via julia.hulshof@valente.nl.

Contact hierover?

Wilma Boevink

zzp'er - onderzoeker

wilma.boevink@valente.nl

06 57937358

Thema’s

landelijke onderzoeksagenda, ervaringskennis

Meer informatieover Wilma Boevink